Torsdagen började som vanligt med en smarrig hemlagad frukost. Denna dag festade vi till med fruktsallad på diverse goa frukter från den lokala marknaden. 
 
 
När vi var mätta och belåtna, och kunde konstatera att frukosten fick vara kvar i kroppen ett tag vågade vi oss ned till stranden som ni vid det här laget känner igen. Ni får en bild på den ändå, bara för att jag kan 😜. Dock måste erkännas att denna bild är från en annan dag, då det är rätt skönt att gå ned till stranden med endast handduken över axeln. Och slippa mobil och sådant. Det var jättehöga vågor som vi hade skoj i och kroppssurfade på. 
 
 
När var mätta på strandlivet, var vi hungriga på lunch. Vi provade ett nytt lunchställe idag, som heter något vilket framgår på bilden. Det var gott och billigt i vanlig ordning. 
 
 
Vid klockan fyra blev vi skjutsade till Classic Forest / Tamanpar som ligger ganska nära där vi bor. Det är en rätt stor regnskog man skapat, med vattenfall och djur. Helt otroligt påkostad miljö, som var fantastisk att få se. 
 
 
Det var var gott om hungriga fiskar i vattendragen. Man kunde köpa en påse fiskmat vid entrén om man ville få fart på dem.
 
 
 
 
Den största människan i parken, har ni ovan. Och den största fisken här nedan. Den var importerad från Amazonas, och skulle tydligen väga 150kg. Den var inte lätt att fånga på bild, men man kan se den hyfsat bra här. 
 
 
Jag antar att det är kungen högst uppe på apberget... Det är ju ett naturligt inslag i djungeln....
 
 
Efter att ha vandrat runt i djungeln, och nära på gått vilse där inne var det dax för bad! Det var extremt varmt och fuktigt i djungeln, så det behövdes verkligen. Bredvid denna djungel finns ett lika stort område, som är en park och ett vattenland. Förmodligen var det mest för barn, för tjejen i kassan bröt ihop av skratt när vi skulle betala 😄.  Vi hittade i alla fall en sval bubbelpool där vi kunde sitta och svalka oss med en kall öl. 
 
 
 
Den här blomman hade fallit från ett stort träd. Blomman var större än min hand, och var väldigt vacker. Hela upplevelsen i detta område var bra. Det var så mycket fina miljöer och växter att titta på. 
 
 
 
När solen gick ned, gick vi tillbaka till Classic forest och åt middag där. Det var en redig meny, med allt från grodor, krokodil, rådjur och skaldjur. Vi höll oss till vanlig Thaimat dock. Lite fega efter alla omgångar i magen. 
 
 
Det ett fanns gott om häftiga toaletter i området, som passade in i miljön. 
 
 

4 kommentarer

Lars-Göran Jansson

14 Feb 2014 09:10

Det ser ut som ni trivs fortfarande och visst är det läckert på The Forest restaurang.

Var ligger lunchrestaurangen ni var på ?
Tycker jag känner igen elefanttavlan

Svar: Det är "blåtaket" du vet. Vi hade inte provat den tidigare.
Danne

johanna

14 Feb 2014 20:31

Vad häftigt det verkar. Ni åkte väl ngn vattenrutchbana? Hörde att ni var i pattaya nu, där var jag för 15 år sedan, det har nog ändrats lite...njut av allt ni kan nu, sol, bad frukost på ballen, värmen, god mat, alla fina solnedgångar mm, för snart så ses vi i detta oerhört grå tråkiga vinterland ... Lapa lite sol åt mig med! Kram

Svar: Nää, vi åkte inget 😋
Danne

Maude Funseth

14 Feb 2014 22:53

Hoppas dagen i Pattaya har varit till belåtenhet. Jobbigt att shoppa i värmen😰! Puh, skulle inte klara det tror jag.
Kram mamsen

Lars-Göran Jansson

15 Feb 2014 05:39

Har ni varit på Mikes shopping mall och hittade ni justa grejer till barnen ?

Kommentera

Publiceras ej