Morgonen startade med bra nyheter. Emelie blev akut magsjuk i går eftermiddag och hon hade fått sova några timmar och inte kört Gustavsbergsbussen under dessa timmar. Så det var äntligen över med den biten. Så det har varit mest ryggläge och vätskeersättning idag på hennes schema. Tråkigt och jobbigt, men skönt att det ändå gick över så pass fort. 

Efter frukosten fick vi beskåda hundratals fiskar i den anlagda sjön här på hotellet. Dem hade precis fått mat.

Solen lyser med sin frånvaro idag, men lyckas värma upp lite genom diset/molnen. Mulet är bra väder om man frågar Thaiarna och mig. Riktigt behagliga 28-29 grader idag, och lika varmt i havet. Faktum är att man får färg här trots att det är mulet, gissar på skapligt högt UV-index 🌤. 


Vid ena poolen finns en trevlig poolbar med barstolar i poolen. Väldigt trevligt om man blir törstig och inte vill gå upp ur badet 😜

Det kan blir jättefint ljus här när solen lyser igenom molnens tjocka filter. Sådär så det känns konstgjort och märkligt som på film. Svårfångat på bild, men dem som upplevt det förstår kanske vad jag menar. 

Viktor och jag tog en promenad bort till en lite större Supermarket på byn. Det var lite långt och svettigt, och vi handlade tungt så vi tog en taxi tillbaka. Lyckligtvis var det en "grisbil" (Songthaow tror jag det riktiga namnet är), det hade Viktor sett fram emot att åka. Det är lite speciellt och busigt att få sitta på flaket, så jag förstår han.


Bjuder på ytterligare en bild från gårdagens solnedgång, det var så fint. 

Middag intog vi på ett nytt ställe för oss. Vi tyckte om det, så det blir sannolikt fler besök dit. God mat, bra service, trevlig miljö och humana priser. Vad mer kan man önska? 😀

Kommentera

Publiceras ej