Gårdagen blev en lat dag på stranden. Vi hittade ett bra skuggigt ställe nedanför oss precis där vi satt i skydd från den starka solen. Vi badade och satt och tog det lugnt medans vi beskådade alla Thailändare. På helgerna är denna strand välbesökt av Bangkokbor och andra. Dem har ofta med sig lite mat och dricka och sätter sig vid någon av restaurangernas platser på stranden, och beställer in lite mer mat. Som svensk känns det ju lite konstigt med kombinerad pic-nic och restaurangbesök 😄. 
 
 
 
 
Köpte en lite bräda som vi hade kul med i vågorna allihopa. 
 
 
När vi gick upp för att äta lunch, stannade en polis på moppe precis vid vårt bord. Han hälsade glatt och satte sig bredvid Viktor. Så gav han sin mobil till Johanna och ville ha ett foto av han och Viktor. Det var riktigt kul. Skön polis! Vi är nog rätt exotiska här för Thailändarna, för det är många som tar kort på oss på stranden. 
 
 
När vi hade badat klart åkte vi upp på taket av huset som är på 25:e våningen. Det var häftig utsikt där, men vi har det ju inte så tokigt på 17:e våningen heller. 
 
 
På kvällen gick vi bort en bit längst stranden till en mysig restaurang. 
 
 
 
 
I förrgår såg vi en död skorpion på vägen, och denna dags djur blev små snabba ödlor som kan springa i taket. Inte inne hos oss, som tur är 😊
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Maude Funseth

07 Apr 2015 10:08

Får svindel av bara tanken att vistas på 25:e våningen.Här i lagomlandet skiner solen i dag och det är minsann 7 grader varmt,snöfritt!
Hoppas er delfindag är lika underbar som ni förväntade er.
Många kramar till er alla från mamma/farmor.

Kommentera

Publiceras ej