Prognosen sade kraftigt regn hela dagen, men det kom bara några få droppar på morgonen. Sen sprack det upp och var växlande solighet 🌤

 

Förberedelserna pågår för fullt inför julen, och varje kväll lyser all julbelysning upp området. Tror det sitter ljusslingor i vart enda träd och palm snart. Här är lite bilder från i går kväll. 

 

Älskar skyltar när man är utomlands. I hissarna får man inte åka med Durian 😂. Denna doftande frukt får således tas upp via trapporna. Lite udda förbudsskylt 😄

 

Efter 5-6 timmar i solen och i hav och pool, begav vi oss till den stora marknaden. Vi tog en taxi från hotellet som var alldeles ny och lyxig. Det var bara några kilometer bort. 

 

På marknaden möttes vi av ett myller med folk och försäljare av alla dess varor. Allt ifrån klockor och kläder till frukt, fisk och gräshoppor. 

Det var mycket mer eller mindre spännande dofter kan jag lova 😷
Vi kom ganska tidigt, men efterhand fylldes det på med folk. 
 
 

Vi hittade lite smått och gott på marknaden, bl a köpte Viktor en Armaniklocka och jag lite pikéer, och lite presenter som jag inte kan avslöja här 🤐. Jag är inte så förtjust i att pruta, men jag tror jag lyckades rätt bra med pikétröjorna. När jag sade mitt slutbud på ungefär en tredjedel av vad han först begärde verkade det som jag gått för långt. Han lipade och jag gick min väg. Men 5 min. senare kom han och letade upp mig med tröjorna i en påse😂. Så det blev affär till mitt pris.

Vi avslutade med varsin svalkande smoothie. Jag tog passionsfrukt och den var himmelsk god.

 
Taxin hem var en grisbil, det känns mer genuint och äkta. Men priset var detsamma som lyxvanen 😄.
 
 

Kommentera

Publiceras ej