När solen hade dykt ned bakom horisonten, var det dax för oss att lämna lägenheten. Taxin var förbokad, och var där för oss i god tid.


Resan upp till Suvarnabhumi international i Bangkok tar ungefär 2 timmar. Och även om det är fyrfilig motorväg en stor del av vägen, så var det tidvis tätt med trafik. Vår taxichaufför körde i högt tempo och kryssade mellan filerna i 140km/h. Det är svårt att koppla av när man åker bil/buss i Thailand har jag fått erfara. Alla byter fil samtidigt och avstånden mellan bilarna är knappa. Men vi kom fram helskinnade den här bilresan med 😜


Här närmar vi oss flygplatsen som är gigantisk.


Det var ingen kö till incheckningen, så den biten var snart avklarad.


Vi hade inte ätit middag, och klockan var väl ca 22. Så vi tog rulltrappan ner till restaurangerna, och käkade middag på Burger King 😄. Det var så himla gott! Jag har verkligen gillat thaimaten, men man blir ju lite sugen på annat också.

Rulltrapporna var lite roliga. Först med lutning, sen plant och sen med lutning igen.


Nu när vi var mätta, var det dax att leta rätt på säkerhetskontrollen. Den låg en trappa upp, och var hypermodern med någon typ av magnetkamera som scannade hela kroppen när man stod i en glasbur med armarna över huvudet. Sen var det passkontroll, och när vi hade hittat till gaten var det staxt boarding. Så vi hann inte ens titta i taxfreebutikerna.

Planet gick vid midnatt Thaitid (kl 18 svensk tid) och vi hade en transfer i Frankfurt på en timma mellan sex och sju i morse. 
Resan gick hyfsat ändå tycker jag, men det är ju inte så gott om plats och inte allt för lätt att sova på planet tycker jag. Vi landade på Arlanda kl 9:30 i morse, något försenade efter en av-isning i Frankfurt. 


Så nu är man lite trött och yr här hemma. Ska bli fantastiskt roligt att få träffa barnen igen, så det hoppas jag håller mig vaken. Tvättmaskinen och torkskåpet går varmt här nu, och i morgon är det jobb som väntar igen.

Åter till vardagen, med andra ord 😁

1 kommentarer

Maude Funseth

17 Feb 2014 17:59

Välkommen hem !
Det har varit väldigt trevligt att följa Thaiäventyret via fina bilder och intressanta berättelser. Mycket uppskattat!
kram mamsen

Svar: Tackar! Tackar! 😋
Danne

Kommentera

Publiceras ej